svar



Fick en kommentar om att jag inte får bli omhändertagen eller adopterad när det inte finns en pappa i familjen, nu är det så att jag varken blev omhändertagen eller adopterad av A, hon skulle vara mitt stöd någon att prata med då jag vägrade prata med psykolog, sen blev våran relation djupare, och jag började bo här, men A får ingen ersättning eller nått för att jag bor här. Och det vill hon inte heller, jag är en i familjen nu, men vi vet att jag inte kommer kunna bli adopterad, men vad spelar det för roll? Vi är som en familj mer än så behövs inte.

Godmorgon förresten, kände att jag fick lov att svara på denna fråga innan jag kunde fortsätta. Sömntabletten funkade sådär, men fick iallafall sova 7 timmar, men vaknade då och då, och sen hade jag svårt att somna till en början. Men mycket bättre med 7 än med 4 timmar iallafall!

A och L har redan gett sig av till Dagis och skola, så får se vad jag ska hitta på för något, kanske baka lite lussebullar tills dom kommer hem? Orkar nämligen inte gå på stan idag när det är såååå kallt ute! Är ju faktiskt inte så långt kvar till jul nu, tänk nästa helg är det redan lucia!! Jag älskar julen, det är den mysigaste dagen på hela året verkligen! Tycker ni om julen?

nej ska fortsätta kolla på vakna med the voice innan jag ska gå och handla till bullbaket!

skriver mer sen

/ Elin




Kommentarer
Postat av: Sally

aw, feel sad for you, heart!

du verkar vara en stark tjej:O

http://sallysex.blogg.se

http://sallysex.blogg.se

http://sallysex.blogg.se

2009-12-03 @ 10:34:21
URL: http://sallysex.blogg.se/
Postat av: caroline

jag älskar också julen, den är så himla mysig :)

2009-12-03 @ 12:21:29
URL: http://carolinejohnson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0