tillbaka



hej

vårat internet strular som bara den, vet inte vad det varit för fel, men nu har dom varit hit ännu en gång och fixat det så nu hoppas jag att det fungerar, ananrs blir jag ju ledsen i ögat, vill ju inte förlora er mina vänner!

dagarna rullar på bra tycker jag, jag har liksom fått lov att acceptera att jag bryter ihop vissa dagar och bara sover eller gråter. ibörjan kunde jag inte acceptera att jag gjorde det utan blev arg på mig själv istället, men det funkar inte i längden jag måste få ur mig tårarna och allt skit som flyter med dom.

fick en fråga om varför jag inte går i skolan ocj det enkla svaret på den frågan är att jag inte orkade ta tag i det efter allt som hände. Gick i skolan innan olyckan, men sen när efter allt hänt och jag flyttade tillbaka till Svergie så orkade jag inte, det får ta sin tid helt enkelt, kanske börjar jag snart eller nått.. vet inte ens vad jag vill bli så.

nej nu ska jag försöka sova lite mer, vaknade av Lea imorse så gick upp och käkade frukost med dom innan dom åkte. men känner mig fortfarande trött!

ha en bra dag

/elin

torsdag



Heej

några har stannat kvar iallafall märker jag, men jag vill ha fler läsare, och det är inte för att jag vill att folk ska tycka synd om mig eller så, utan jag vill att folk ska läsa om vad jag varit med om och sen kanske finna ett stöd hos mig, det finns hur många ungdomar som mår dåligt, och jag vill finnas där för dom som behöver stöd från någon som varit med om en hel del.

Idag har jag varit med C, han var ledig från jobbet idag så vi har kunnat umgås hela dagen, han sov hos oss också, myyyys. Kollade på bonde söker fru och paradise hotel igår, sen kollade vi på dom 2 senaste Johan falk filmerna, Anna var också med och kollade för vi alla älskar dessa program och serier! haha kul att titta på ju!

Nu har C åkt hem, och vi andra har precis ätit kvällsmat. Lea ska snart bada och sen sova, jag och A ska kolla på mammas pojkar sen. och kanske någon film också, det visar sig. Imorgon ska jag hämta Lea tidigt från dagis så ska vi åka till ett lekland och leka lite, sen blir det såklart fredagsmys! C kommer hit också =)

/Elin

längesedan



heeej vänner

vårat internet slutade fungera så jag har inte kunnat skriva till er förstår om folk lämnat min blogg nu, kanske inte finns en enda läsare kvar ? 

jag har varit nere i en svacka ett tag nu, och inte gjort mycket alls. Förutom i helgen då jag och C åkte till en annan stad och festade med C´s gamla kompisar, Han är ju rätt gammal C så han har gamla kompisar, fast jag menade att dom var hans kompipsar från "förr"  Kul var det iallafall, skönt att komma bort sådär över en helg.

Nu kom precis A och L hem från dagis och jobb, så vi ska nog strax åka och handla, sen hem och laga nå god mat till ikväll. undrar om det är nå bra på tv eller om det blir en film sen också!

ha det så bra

/ elin

måndag



hej kära läsare.

Jag är inne i en svacka just nu, sover mest hela dagarna, har liksom ingen ork till annat. Går i princip bara upp och kollar på film med Anna på kvällarna sen går jag och sover igen. Så därför finns det inte så mycket att skriva om, tänkte iallafall förklara för er hur det ligger till!

men snart kommer solen lysa i mitt liv igen, vet ju att jag har vissa perioder då jag mår hemskt, för att sen kunna mår riktigt bra, sen mittemellan ibland. Oftast..

tack för att ni läser, hoppas ni förstår att jag inte är så aktiv ibland!

/ Elin

RSS 2.0