lördag



Heej mina vänner!

Lördag idag då, jag kom precis hem, sov hos C inatt vi hade fredagsmys igår med chips godis lite öl och idol, sen efter idol kollade vi på film också jätte mys verkligen! jag har lyckats fått världens bästa vän <3

idag ska vi flytta det sista från lägenheten, jippie nu slipper jag den där skitlägenheten, grejen var den att jag vägrade bo här i början jag var helt imot att ha en fosterfamilj, därför blev det stödfamilj istället så bodde jag i lägenheten. Tycker så synd om Anna alltså, gud hur jag behandlade henne i början, sket totalt i allt hon sa kom aldrig på mötena vi skulle ha i början, till slut blev jag hämtad bara för att jag skulle få träffa henne. sen när jag väl satt där sa jag inte ett ord, jag kollade inte ens på henne.

Sen efter x antal möten när jag stack ut för att röka kom Anna fram och ställde sig brevid mig och var bara helt tyst, till slut vart jag skit irriterad och fråga va fan hon ville. Då sa hon : jag vill att du följer med och träffar min dotter!

den eftermiddagen ändrade mitt liv igen, men denna gång till det bättre <3



Becca hade lite frågor som jag tänkte svara på:

När jag läste din berättelse om olyckan som hände, så skriver bröderna.. Hur många bröder hade du och hur gamla var dom när dom omkom?

jag hade 2 st småbröder som var 10 och 13 år gamla när dom dog!

Umgås du aldrig med dina mor och far föräldrar?

jo jag umgås med min mormor och morfar, mina farförldrar är tyvärr döda. jag bodde faktiskt hos min mormor och morfar första månaderna när jag kom hem, men dom bor i en trea, och det blev för trångt, och vi mådde ju så dåligt allihopa att det inte funkade att jag bodde där. men jag hälsar ofta på dom och jag älskar dom fruktansvärt mycket!

Tycker faktiskt att det är kul när ni frågar, ni får fråga precis vad ni vill, jag tar inte illa upp!

/ Elin


fredag



Hej gullungar!

förlåt för dålig uppdatering får dåligt samvete, men grejen är den att jag håller på att flytta ur min lägenhet, ska nämligen flytta hem till A och L på heltid, wihoo. kommer bli toppen, vi ska bli en riktig familj nu. Ingen ideé att ha kvar lägenheten när jag ändå inte kan sova där.

fick lite frågor =) tycker det är så kul!

Anonym om onsdag:

hur längesen är det olyckan hände

svar: lite mer än 1 ½ år sedan. 

blondie om onsdag:

Din blogg är fantastisk, jag kan inte säga mycket mer. Jag förstår inte hur du kan vara en sån gullig, stark & positiv tjej när detta inträffade just dig. Får man fråga vad som hände?

Svar: Tack så mycket söta du, det var en bilolycka, historien finns längre bak i bloggen

Anonym om onsdag :

vad händer i helgen?=)

svar: tackar som frågar, ikväll ska jag hem till min bästa vän C, sen imorgon ska jag flytta ur det sista ur lägenheten, själv då? =)


tack för frågorna <3

/ elin


onsdag



Heej

Jag sitter hemma hos A och L, eller hemma hos oss jag bor ju också här, C är här och har varit här sedan han slutade jobba vid 4. vi ska kolla på bonde söker fru ikväll med chips och dipp och cola. Det är typ vårat favvo program förutom Christine såklart som just nu går på tv faktiskt, sjukt kul!

imorgon är C ledig så då ska han umgås med mig heeeela dagen. vi ska shoppa och käka lunch på stan. ska bli jätte mysigt! världens bästa C jag älskar dig min galna vän!

Nu ska jag gå och läsa bok för Lea som hon ville det, hon ropar på mig nu  leeeeliiin koom! sötnoos!

puss och kram

ps fick inga frågor till frågestunden ju, ingen som undrar något? kom igen. det blir kul! hihi

tisdag



Hej

Jag är helt dagvild, vet knappt vilken dag det är längre fick lov att tänka efter när jag skulle skriva inläggets rubrik. knasigt.

Jag är ensam hemma nu A jobbar och L är på dagis. Men dom kommer väl hem om några timmar, sen ikväll ska vi laga god mat och kika film. längtar verkligen. Sådana kvällar får mig att må bra och känna ett lugn i kroppen, helt underbart. För jag går ju inte bara runt och mår dåligt hela tiden, jag älskar att skratta och jag önskar jag kunde skratta varje dag som jag gjorde innan olyckan, men tyvärr tog den bort en stor del av mig. Och all glädje försvann tills jag träffade A och L. Dom ger mig så mycket kärlek!

Ibland tänker jag såhär : hur kunde jag gråta så mycket igår egentligen jag mår ju bra! Sen kommer smärtan i bröstet, yrseln och tårarna tillbaka, alltså ännu mer panikångest, ännu en svacka man måste ta sig igenom! Men hur dåligt man än mår så hinner man glömma bort om man har någon dag av bara glädje och skratt. Konstigt egentligen, men skönt, om några år kanske smärtan aldrig kommer tillbaka!


Nu ska jag sätta mig på altanen och röka lite, sen vänta på Anna och Leisen <3

/elin


måndag



hej

förlåt för dålig uppdatering idag, jag har mått skit. legat i sängen och kollat in i väggen hela dagen.

förlåt mig men jag orkar inte, jag uppdaterar i morgon.. i promise 

söndagkväll



heej

jag har mått skit idag dels har jag varit bakis, sen har jag haft sådan ångest hela dagen och bara gråtit. Till slut ringde jag Anna och grät, och sa förlåt såklart. Och hon sa också förlåt, sen kom dom och hämtade mig. Leas pappa var kvar men jag satt inne på mitt rum tills han åkte. usch..

nu ska jag lägga mig i soffan brevid A och kolla på film och äta chips. Ha ett såkallat "mamma och dotter" mys. Jag älskar min lilla familj, den i himlen också förstås <3

/ Elin


söndagkväll



heej

jag har mått skit idag dels har jag varit bakis, sen har jag haft sådan ångest hela dagen och bara gråtit. Till slut ringde jag Anna och grät, och sa förlåt såklart. Och hon sa också förlåt, sen kom dom och hämtade mig. Leas pappa var kvar men jag satt inne på mitt rum tills han åkte. usch..

nu ska jag lägga mig i soffan brevid A och kolla på film och äta chips. Ha ett såkallat "mamma och dotter" mys. Jag älskar min lilla familj, den i himlen också förstås <3

/ Elin


söndag



Heej

Jag hade en jätte mysig dag med min mormor och morfar igår, sen på kvällen kom C förbi med massa öl så satt vi och drack hela natten, hade sjukt kul och skrattade åt allt och alla. Blir ju så efter för många öl!

kl 9 imorse satt vi fortfarande uppe, och då dundrar Anna in i lägenheten, skogstokig eftersom jag inte haft min telefon på sen i fredags, och hon hade försökt ringt hela dagen igår, och inte kunnat fått tag på mig, hon trodde att jag gjort något dumt.. hon börjar iallafall skrika på mig nått om att hon varit sjukt orolig och att jag fan kunde ha hört av mig, och att jag är så sjukt oansvarig och bla bla. Och själv skrek jag en massa dumma saker tillbaka saker som jag aldrig kallat henne. Sen avslutades det hela med att jag skrek : Men åk hem och lek familj då det är ju det du vill ditt jävla as! Sen började hon gråta och sen drog hon.

och när hon slängde igen dörren började jag grina som fan, tur C var där. grät till jag däckade av både alkoholen och för mycket gråt. men vaknade igen precis, men nån timmes sömn iallafall.

men jag vet att Anna kommer komma hit igen i eftermiddag, och då kommer vi bli sams på en gång. Bara båda säger förlåt så brukar det sluta med att vi står och kramas och gråter lite! Jag älskar ju Anna, världens bästa! <3

Nu ska jag krypa ner brevid bästa C och kramas lite. tack för att du finns vännen!

lördag



Heej

Shit  jag har inte svoit, och jag som ska till morfar och mormor snart, ska umgås med dom idag, blir nog lite shopping och sådär, ska bli kul! vad ska ni göra idag?

 

jag saknar Lea <3


lägenheten



Heej igen.

Sitter i lägenheten nu, det suuuger. lea vart ledsen när jag gick lilla snuttan. Hann aldrig åka innan han kom så fick träffa honom, men kollade bara på honom sen gick jag ut på altanen och rökte ett tag, kände ändå att jag ville vara hemma en stund och se hur L reagerade. Hon vart as blyg och nästa rädd när han hoppar på henne på en gång och ska prata och ge presenter. idiot.

Anna har dåligt samvete och ville inte att jag skulle gå, men jag orkar inte bry mig om henne, kan inte hon sätta ner sin fot och säga som hon tycker så tänker jag fan inte vara där. Hon lovar mig varje gång att det var minsann sista gången han bodde i vårat hus, men ändå kommer han.

imorgon ska jag umgås med mormor och morfar hela dagen, sen på kvällen ska jag vara med C min bästa killkompis eller ja min bästa vän överhuvudtaget! får se vad vi hittar på, men kul blir det allt! 

saknar min Lea <3


fredag



Morgon morgon.

Idag ska Lea var hemma frånm dagis, jag och hon ska vara hemma och bara umgås idag innan jag åker till lägenheten ikväll då hennes pappa kommer, just nu sitter hon och kollar på film och myser i soffan medans jag skriver lite till er.

Jag och A hade värsta bråket igår kväll, om L´s pappa. Visst kan han få hälsa på henne, men måste han klampa in i våra liv när det passar honom? Och bara ta för givet att han kan bo här, när han vet att vi inte kommer överns och att jag inte kan sova här när han är här. Men det är väl just detta han vill, komma och förstöra. Och den som hamnar i kläm är stackars lilla L.

Lea jag älskar dig över allt annat på denna jord och jag kommer alltid finnas för dig, det är tack vare dig jag lever. Hade aldrig orkat kämpa om jag inte haft dig. Du gör mitt liv värt att leva <3

Nu ska jag krypa ner i soffan brevid min lillasyster som är bäst i världen!

/ Elin 

förbannad



Hej.

är så fruktansvärt förbannad just nu så jag kokar.. Lea´s jävla pucko till Pappa kommer hit i morgon, han lämnade A under graviditeten och flyttade till Norge. Och han tror att han bara kan ringa dagen före och sen stampa in i vårat hem och stanna under en hel helg. Lea känner knappt igen honom.

Och vi två hatar varandra, han vill inte att ett "psykfall" ska bo med Lea, men va fan ska han komma för då? Han har varit imot att jag bor här ända sedan jag började bo här. Som tur är har inte han något att säga till om eftersom A har ensam vårdnad om L, och han bor inte ens i samma land.

usch jävla äckel. jag drar då till lägenheten imorgon och stannar där hela helgen. Tänker inte ens vara i samma hus som den där skitstöveln. Tycker så synd om Lea att han ska komma hit och spela Pappa sen bara dra och höra av sig efter några månader igen när det passar honom. Vill han vara en bra pappa så får han väl visa det också inte bara nära det passar honom. PUCKO!

Och att A orkar vara så jävla snäll, jag blir fan äcklad!

och ni som tror jag är fejk får gärna tro det jag bryr mig inte. önskar själv att det vore det. vad skulle jag vinna av att sitta här och ljuga? lägger ner en del tid på detta, skulle jag göra det för att det är kul att ljuga om detta?

Vi kör en frågestund nu tycker jag, och ni får gärna fråga grejer om mig, Lea eller Anna. och inte bara om olyckan. jag svarar i ett eget inlägg när jag fått ihop några frågor!

kram till er snälla läsare <3

/ Elin

"god"morgon



Hej

Jag fick sova ungefär 4 timmar i natt, men det är ju bättre än ingenting eller hur? Somnade brevid L och A i stora sängen som jag visste att jag skulle göra, känner mig tryggare då och kan somna bättre, man får fakitskt sova i samma säng som sin stödfamilj fast jag är 18 år! hihi

blir så glad för alla kommentarer, tack snälla ni. önskar jag fick ge alla ersnälla en kram. jag skickar en genom denna sida nu =) dom som har frågat om olyckan behöver bara bläddra neråt så finns det att läsa!

idag blir det möte på socialen, jippie alltid lika kul, eller inte .. Anna ska då med iallafall vilket känns skönt, vi ska bland annat prata om att jag kanske ska flytta in hos A och L på heltid.. vad tycker ni om det? ska jag ta chansen att få må bättre med dom eller försöka klara mig själv?

hör av mig ikväll, efter mötet ska vi hämta L på dagis och sen ha en tjejdag!

/ Elin 

önskar det var fejk



Hej igen

Fick en kommentar om att detta var fejk, och guuud va jag önskar att det var det. önskar det så mycket att tårar började rinna, jag vill ha tillbaka min familj. Jag vill att allt ska vara som vanligt + plus att jag såklart vill ha Anna och Lea i mitt liv.

Jag sover hos A och L idag, behöver dom nära hela tiden just nu. L sover sött just nu och jag och A kollar på tv, vi ville ju såklart inte missa Bonde söker fru. Haha va kul det är alltså, tycker så synd om roger och hoppas verkligen att han hittade kärleken! Och han per-jörgen är väl snygg, eller va säger ni tjejer, lite snygg är han allt eller hur?

Nu ska jag tvinga A att måla mina naglar, tror jag vill ha dom lila. ääääälskar lila, min favorit färg helt klart, och det ser man på mina kläder också blandannat! Efter det blir det nog en film eller två innan jag ska försöka sova, L har ju somnat i A´s dubbel säng, och det kan hända att även jag kommer somna där. hela familjen i sängen vore mysigt när man haft en jobbig natt innan.

Jag har skaffat en "bloggmail" där ni kan ställa frågor om ni inte vill skriva dom som en kommentar såklart, sen kan ni även komma med förslag till min nya design, såg att en tjej redan anmält sig att hjälpa mig, såååå snällt. så skicka förslag kära läsare! Adressen är : [email protected]

kram på er / Elin

jobbigaste frågan


Tack för alla era kommentarer, det värmer att jag redan fått så många läsare, nu skulle jag behöva en ny design. så det ser mer seriöst ut. folk vill helst inte läsa en blogg med sånt här fult tema. men hoppas jag kan få hjälp med det, eller så ska jag försöka fixa det själv, hm!

vet ni en sak? jag har SOVIT, i 1 och en halv timme faktiskt. Åkte hem till Lea och Anna och blev lugn på en gång, jag och Lea myste i soffan och vi somnade båda två, blev så lugn av att höra hennes andetag så nära, och känna hennes små armar kramades runt mig. min lilla älskling!

Många har frågat hur mina föräldrar och bröder dog, och det var så att det var en bilolycka. Jag har väldigt svårt att prata om det och därför tror jag faktiskt att det är bra att jag skaffat en blogg, då kan jag skriva ut det hur svårt det än är! 

men tillbaka till frågan, vi flyttade till italien för att min pappa fått jobb, vi tyckte det var underbart och levde vår dröm. Vi var på bilsemester runt i italien då olyckan var framme, jag vet knappt vad som hände, eftersom jag blev medvetslös ganska på en gång, minns bara att alla skrek, jag minns ljudet av smällen när bilen krockade in i ett träd. sen svart.

Vaknade upp på sjukhuset, eftersom vi inte hade någon släkt i italien så satt vår granne som även var kvinnan som blivit mammas bästa vän brevid mig när jag vaknade upp. Det första jag sa var namnen på mina bröder, och vår granne skakade på huvudet och grät. Sen fick jag veta att jag var den enda som överlevt.

usch detta var svårt, tårarna rinner..

och en grej till. ni behöver inte känna er dumma när ni ställer frågor inga frågor är dumma, så skriv gärna era namn istället för att vara anonyma, jag blir bara glad att ni kommenterar !

/ elin

PS. jag är 18 år!

svar



Fick en fråga om varför jag inte kan sova. tänkte svara på det.

Jag lider av panikångest, och jag får panik när jag ska sova för jag vill inte drömma fler mardrömmar om olyckan där jag förlorade mina föräldrar och mina småbröder. känns som om allt händer igen så fort jag sluter mina ögon, jag är rädd för att sova helt enkelt, liv rädd..

är det något ni undrar är det bara att fråga!


sömnslös



hej på er.

Jag sitter hemma i min lägenhet, har inte sovit på hela natten, men det är inte ovanligt för att vara mig. Förstår inte varför jag envisas med att "sova" i min lägenhet när jag inte kan sova här, det enda jag gör är att gråta skrika, och slå sönder saker.

Anna vill att jag ska flytta hem till dom på heltid, men jag vet inte, jag vill försöka bo själv jag borde klara det. Men hon är rädd om mig jag vet det, jag har gjort en del dumma grejer i denna lägenhet.

Men ska åka hem till Anna och Lea idag, jag saknar dom fast jag var där i går. Men jag älskar ju min "nya" familj. Dom är dom enda som kan få mig lugn när jag mår dåligt, vet inte hur många gånger Anna har gungat mig till sömns när jag varit helt förstörd av för lite sömn och för mycket panikångest, och Lea är solen i mitt liv. Min älskade lilla groda!

jag älskar er <3

 


vem är jag?



Jag heter Elin, eller Lelin som Lea säger, vem Lea är återkommer jag till för jag tänkte börja med att berätta om det tråkiga i mitt liv. Jag är född i svergie av en svenska mamma och en svensk pappa, vi flyttade till Italien tillsammans med mina småbröder för 3 år sedan, men för 1 och ett halvt år sedan kom jag hem ensam, jag förlorade min familj i en olycka där bara jag överlevde.

Jag lever i ensam i en lägenhet, men jag har även en stödfamilj bestående av min "stödmamma" Anna och min "lillasyster" Lea 2år. jag älskar dom något otroligt och skulle aldrig klara mig utan dom, och jag blir så ledsen av att veta att jag ibland sårar dom, pga av mina utbrott, MEN jag får aldrig utbrott mot Lea, men hon ser mer än man tror.

Jag lider av svår deppression och äter mediciner, sover nästan aldrig pga mardrömmar, gråter ofta och så vidare.

ni får gärna följa min kamp!

/ Elin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0