tisdag



hej

förlåt för dålig uppdatering idag, jag har typ sovit hela dagen. Eftersom jag inte kunde sova inatt så sov jag på dagen istället, då jag egentligen borde ha gjort andra grejer, men jag orkade inte gå en hel dag utan sömn därför så bestämde jag mig för att försöka sova igen och då funkade det efter ett tag så jag somnade vid 9 imorse.

Och efter det har jag inte gjort så mycket faktiskt, hade tänkt att baka mer idag, och förbereda ett pepparkakshus som Lea skulle dekorer, men det får jag göra imorgon eller nått istället.

under tiden jag skrev detta inlägg, så smsade C, han ville komma hit och prata så han får väl göra det. Vill se vad han har att säga. saknar ju honom och man måste alltid ge personer en andra chans iallafall när man vet att dom kan bättra sig.

visst är det skönt med snön förresten?

/ Elin


måndag kväll

hejhej! Har hunnit med ganska mycket sen jag sist skrev, kollade aldrig på tv, utan jag fick något ryck och började städa huset, så nu skiner det nästan, haha. Sen lagade jag mat, spagetti och köttfärsås med champinjoner i! Det är verkligen det bästa jag vet, och Anna och Lea älskar det med, så dom blev glada dom med.

Hämtade ju Lea idag också, hon blev jätte glad när jag kom, vi gick även förbi en lekpark på vägen hem, men vi var inte kvar så länge eftersom det är så himla kallt. När vi kom hem så lekte vi en massa, ritade och lekte kurragömma bland annat.


Känner mig trött just nu, deppig.. jag vill inte falla ner igen. Jag vill inte gråta mig till sömns inatt, jag vill inte ha den där smärtan i bröstet.. ändå kommer allt detta sakta men säkert smygande, jag känner igen det så väl vid det här laget.. Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att bli av med den här sjukdomen, jag vill vara frisk och leva mitt liv som jag vill.. och inte bli styrd av en jävla massa rädslor och panikångest attacker..


fan inte nu igen..



elin.

jiho =)



hej mina vänner!

Måste börja med att säga att jag kom med som finalist i Denise´s veckans blogg, Coolt, gå in här och rösta! Blev glad, spelar verkligen ingen roll om jag vinner eller inte, vore kul om man kunde få lite mer folk till bloggen, vill att man ska kunna komma in här på bloggen och känna att man får stöd av folk, som en liten klubb för folk som har/haft deppression. Eller som bara mår dåligt över något, kanske kan fixa så dom som vill får gästblogga? Skulle någon vara intresserad?  

Idag var jag på Lea´s Lucia firande på dagis, hon var så fin min lilla skrutta, men en lite för stor lucia krona som åkte ner ibland, haha. Alla barn var verkligen jätte duktiga och sjöng för fulla halsar. Sen var det luciafika med lussebullar, julmust saft och kaffe! Så fick man stanna kvar en stund och kolla runt lite om man ville, så det gjorde vi, Lea blev sur och sa min Lelin så fort någon annat barn kom fram och ville leka med mig, hon är bestämd den där ungen! <3

Nu ska jag kolla lite på tv och sen göra mig någon mat, sen ska jag hämta Lea på dagis, Anna ska jobba över lite eftersom hon kom till jobbet några timmar senare idag då vi var på leas lucia.

skriver senare!

/ elin

 

söndag



Hejhej.

nu är helgen slut och idag är det 3:dje advent. 1½ vecka kvar till julafton typ, jag älskar ju som sagt julen!! Måste köpa klart julklapparna snart också, kommer fan bli i sista sekunden som vanligt. Suck! haha

jag sover fruktansvärt dåligt om nätterna, och jag blir bara tröttare och tröttare.. och då mår jag sämre och sämre också det blir liksom en ond cirkel.

ikväll ska jag och Anna kolla på paradise hotel, har för mig att det är ett avsnitt ikväll va? hoppas det för vi har ju chips och julmust kvar sen lördagsmyset igår, gottis!

Sen måste jag ju tacka C den jävla idioten som fortfarande inte hört av sig, jag trodde vi var vänner. du vet hur jävla dåligt jag mår men ändå vill du göra det värre? tacktack!

/ elin

fredag



vänner, jag har mått skit dom senaste dagarna och har inte klarat av att skriva till er, jag ber om ursäkt. funderar på att registrera mig på bloglovin så ni kan hålla er uppdaterade därifrån. vore inte det bättre ?

ikväll kommer Lea´s mormor och morfar hit och äter middag med oss, sen ska vi såklart se idolfinalen. Jag hejjar på Calle! Vet att den där erik säkert kommer vinna, men jag vill inte det! så rösta på Calle för min skull! hihi.

Är lite ledsen på C just nu, han har inte hört av sig på flera dagar och svarar inte när jag ringer, han har tagit tillbaka sitt Ex och då är man väl borta ur bilden, går ju inte att vara bästis med en tjej eller hur? Trodde han var mognare än så. Sviker du mig nu C så vet jag inte vad jag tar mig till. Jag orkar inte vara utan dig förstår du? 

Tur jag har Anna och Lea dom sviker aldrig mig! tack mina älskade <3

/Elin 

till anonym



Hej, fick en kommentar av en anonym person i förra inlägget och nu kommer mitt svar till dig.

Jag blir riktigt ledsen av att läsa din kommentar, jag vet vilket helvete du går igenom, och jag vet precis hur det känns att inte ha någon att prata med, men jag har tur nu som har Anna. väldigt tur. varför tror du att ingen bryr sig? det kan jag hoppas jag att du har fel om, det är svårt för personer som inte lider av panikångest att fatta hur man mår, dom tror att man hittar på. Har du ingen du kan försöka prata med? vem som helst som du känner att du litar lite extra på?

vill du prata med mig så kan du maila mig : [email protected]

kram!

ångest



hej



jag mår så himla dåligt just nu och vet inte vad jag ska ta vägen, vill bara kasta saker i golvet och skrika ur min smärta, men jag håller det inom mig istället och det gör så ont, känns som om mitt bröst ska sprängas snart. jag har gråtit hela dagen, kedjerökt och bara legat i sängen.. fick skärpa mig när Anna och Lea kom hem, har sagt till Lea att jag är sjuk och att det är därför jag ligger i sängen hela tiden.. mina tårar får hon inte se. jag skyddar henne så gott det går.. jag ska alltid skydda henne mot allt ont. hon ska aldrig få känna av min rädsla, hon ska alltid vara trygg!

jag hatar det här, jag styrs inte av mig själv längre, utan jag styrs av min panikångest. Jag vill inte ha det så. jag vill kunna gå ut och göra saker precis när jag vill.. inte behöva känna rädsla varje gång jag gör något. jag vill kunna leva fritt.

det gör så jävla ont..


fan



jag kan inte sova, jag mår verkligen skit. paniken bankar i bröstet och tårarna rinner, jag orkar inge mer nu. hur länge ska jag behöva må såhär? räcker det inte med allt lidande nu? eller ska jag må så dåligt att jag dör?

kan inte vara ensam längre så ska krypa upp brevid A i sängen och borra in mig i hennes närhet, den gör mig trygg..

godnatt...

söndagkväll



hej igen!


Jag hittade faktiskt lite julklappar idag, men har några till kvar att fixa. men känns skönt att ha börjat iallafall. Det var mys att gå på stan med C, han är världens snällaste kille, är så glad att han orkar vara vän med mig, fast jag ena dagen är glad och andra dagen bryter ihop. <3

känner en liten konstig känsla i börstet vilket i flesta fall betyder att jag kommer få panikångest. känner mig helt slut i kroppen, och tårarna bränner i ögonen, fast jag haft en bra dag. Men kan ha att göra med att L´s pappa varit här och jag varit stressad av hans närvaro. hoppas på en lugn natt iallafall :/

ska sätta i en film nu tänkte, sen ta en sömntablett och försöka sova..

men jag skriver i morgon!

/elin

baby don´t worry you are my only.

söndag



Hej på er, det har varit kaos i helgen så jag har inte uppdaterat, Lea´s pappa är här, och har varit här sen i fredagskväll, haha jag har inte sagt ett enda ord till honom, medans han går runt och klagar på mig och mina saker, går in i mitt rum och kollar bara för att kunna klaga.. så fort jag går ut och röker ser jag hur han gnäller över det också. Idiot verkligen. Han sover iallafall inte här, vilket är skönt.

igår kom han hit jätte bakis för då hade han varit ut på krogen i fredags. Så då låg han på soffan hela dagen istället för att vara med L som han kommer hit för. Vet inte riktigt hur man prioriterar då liksom. Men men L behöver inte honom iallafall så.

C är här nu iallafall, vi ska snart ner på stan och kolla runt, julklapparna måste ju inhandlas så man har det klart så man slipper stressa!

skriver senare.

/elin

bullbak



Hej

Är mitt inne i bullbaket. visste inte att det tog såhär lång tid. Jaja jag har ju inget annat för mig så. Hoppas bara dom hinner bli klara innan A och L kommer hem, så får dom nygräddade lussebullar till mellis! Sen kanske vi skulle åka till en galleria, jag var ju så lat idag att jag inte orkade gå på stan, eller lat var jag väl inte men det är ju kallt! Skulle behöva åka in en sväng på Ikea också skulle behöva köpa en ny julstjärna till mitt rum, och lite ljus och sånt som man måste ha i jul! 

nej dags att kolla till lussebullarna, hörs kanske senare!

/ Elin 

svar



Fick en kommentar om att jag inte får bli omhändertagen eller adopterad när det inte finns en pappa i familjen, nu är det så att jag varken blev omhändertagen eller adopterad av A, hon skulle vara mitt stöd någon att prata med då jag vägrade prata med psykolog, sen blev våran relation djupare, och jag började bo här, men A får ingen ersättning eller nått för att jag bor här. Och det vill hon inte heller, jag är en i familjen nu, men vi vet att jag inte kommer kunna bli adopterad, men vad spelar det för roll? Vi är som en familj mer än så behövs inte.

Godmorgon förresten, kände att jag fick lov att svara på denna fråga innan jag kunde fortsätta. Sömntabletten funkade sådär, men fick iallafall sova 7 timmar, men vaknade då och då, och sen hade jag svårt att somna till en början. Men mycket bättre med 7 än med 4 timmar iallafall!

A och L har redan gett sig av till Dagis och skola, så får se vad jag ska hitta på för något, kanske baka lite lussebullar tills dom kommer hem? Orkar nämligen inte gå på stan idag när det är såååå kallt ute! Är ju faktiskt inte så långt kvar till jul nu, tänk nästa helg är det redan lucia!! Jag älskar julen, det är den mysigaste dagen på hela året verkligen! Tycker ni om julen?

nej ska fortsätta kolla på vakna med the voice innan jag ska gå och handla till bullbaket!

skriver mer sen

/ Elin




natti



Ville bara titta in och säga godnatt. Jag ska ta mig en sömntablett och försöka sova så mycket som möjligt, det funkar inte att jag sover i snitt 2-3 timmar per natt. tillslut orkar jag inte med mig själv. Men vad ska man göra när man inte kan sova liksom..

hoppas verkligen sömntabletten fungerar nu, för imorgon vill jag vara pigg när jag ska in till stan och kolla på julklappar till min lilla familj, mormor och morfar och C. hoppas jag hittar allt i morgon för jag vill helst ha det klart så jag slipper stressa sen, hur är det med er har ni handlat julklapparna?

hoppas ni får en god natt, "hörs" imorgon!

/Elin

onsdag



Hej mina vänner, om jag nu får kalla er det. Förresten så vet ni att jag har en mail som ni får maila mig på om ni vill va? [email protected] =)

gissa vad jag sitter och kollar på just nu på tv:n ? Bonde söker fru såklart, en onsdag utan bönderna är ingen riktig onsdag. kommer sakna detta program när det är över, vad ska jag då göra på onsdagskvällarna?

C sitter här brevid och hälsar till er, han tycker jag ska sluta skriva så jag kan ge honom en massage, HAHA det kan du ju glömma lilla C. Du kan ju massera mig istället din tönt! Nejdå jag älskar dig lilla plutten (som är en aning äldre än mig men ändå liksom)

Nu har även Anna kommit på mig med att blogga, så får väl skriva en hälsning till henne också då: JAG ÄLSKAR DIG OCH LEA MEST I HELA VÄRLDEN <3

har någon nån fråga?

 

/Elin


 


onsdag



Heej

Onsdag idag och jag har sovit pissdåligt inatt, jävla ångest skit.

Är så jävla röksugen också, ciggen är slut och Anna vägrade åka från jobbet för att köpa cigg åt mig, hon vill nämligen att jag ska sluta.. Men jag får bara mer ångest om jag är röksugen också. vet att jag borde sluta röka för Lea´s skull, men ni ska veta att jag ALDRIG röker i närheten av henne. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra det heller.

Nej nu får väl jag lov att gå till Ica då. för cigg ska jag banne mig ha..

/ Elin

inte nu igen



Säger bara neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jag orkar inte... Leas pappa kommer i helgen, för det första undrar jag vad som hänt med honom egentligen, för han brukar inte komma såhär tätt inpå, och sen så han brukar höra av sig typ på onsdagen eller torsdagen så kommer han på fredagen, men nu ringde han i måndags kväll.

undrar om det är för att han vet att jag bor här på heltid nu, och vill komma och förstöra. Jävla idiot, du har fan inget med våran familj att göra. Om du tror att du får Anna och Lea tillbaka så har du fel det kommer aldrig att hända.. du kan forsätta ligga runt med dina bimbobrudar i norge, för här vill vi inte ha dig.

Sen frågade han om A och L ville fira jul med honom i norge, HAHAHA..  inte ett ord om mig, inte för att någon av oss vill fira jul med honom, men tror han seriöst att dom skulle lämna mig ensam på jul för att vara med honom. Anna älskar mig och ser mig som en dotter fatta det någon gång..

nej usch, fan och helvete...

nu ska jag sluta skriva innan jag blir riktigt förbannad..

kram på er



RSS 2.0